Webdevelopment

Website laten maken

Ready to boost your business?

Website laten maken

Bij Béyonit kan u terecht voor het laten maken van uw website of webshop. Dit doen we doormiddel van een CMS genaamd Trinity. Dit CMS heeft de beste eigenschappen van wordpress, magento en Typo3 alleen dan overzichtelijker, makkelijker te beheren en veel stijlvoller.

Trinity 

Geen vaste templates waar je verplicht mee moet werken. Geen restricties. Béyonit ontwikkelt uw website precies naar uw eigen idee. Onze UX-designer maakt een ontwerp. Daarna begint de back-end developer aan de techniek en de front-end developer aan de buitenkant. Natuurlijk in een uitgebreide brainstormsessie met de opdrachtgever. Zodat we uiteindelijk samen met een lach naar het eindresultaat kunnen kijken. 
 

Gericht op conversie 

Vindbaarheid is belangrijk. De website moet aantrekkelijk en betrouwbaar op het oog staan. We zorgen voor zo weinig mogelijk frictie en proberen de juiste aandachtspunten te creëren. Als online marketingbureau kijken wij naar meer dan alleen een corporate website, we onderzoeken de verschillende kansen en mogelijkheden die de groei van jouw bedrijf nog verder brengen. 

 

De voordelen van Trinity 

  • Uw website zal precies zoals u het wilt op maat gemaakt worden. 
  • Zeer gebruiksvriendelijk en handig om mee te werken: zowel voor beginners als ervaren gebruikers. 
  • Responsive web design voor desktop, tablet en mobiel. 
  • Volledig afgestemd op Search Engine Optimization voor zoekmachine’s zoals Google en Bing. 
  • Meerdere talen kunnen aan de website toegevoegd worden. 
  • Integratie met Google Analytics, Google Tag Manager, Data Studio en nog veel meer

Uw website met optimale snelheid laten maken

Snelheid optimalisatie is van groot belang voor uw website of webshop. Zo ranked uw website of webshop hoger met hogere websitesnelheid. Als u uw website laat maken bij Béyonit bent u zeker van de optimale website snelheid.

 

Waarom is website snelheid belangrijk? 

Een snelle website zorgt voor een minder hoge bounce rate op uw website. Dit komt doordat mensen sneller geneigd zijn om een website te verlaten wanneer ze lang moeten wachten tot dat een pagina of de website zelf geladen is. Verder is een goede website snelheid essentieel voor een goede ranking op Google. Probeer daarom de website snelheid zo hoog mogelijk te houden. 

 

Website snelheid optimalisatie bij Béyonit 

Website snelheid optimalisatie is essentieel voor je zoekmachine optimalisatie en de gebruikersvriendelijkheid. Daarom hebben wij specialisten op het gebied van snelheidsoptimalisatie. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. 

Vragen?
Neem contact met onze specialisten op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al jouw vragen.
Vraag direct een offerte aan
of bel +31 (0)58 289 68 27
Contact met een specialist?
Vraag direct een offerte aan
of bel +31 (0)58 289 68 27

Waarom Béyonit?

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Korte en duidelijke lijnen
  • Afspraak is afspraak
  • Focus- en conversiegericht
Ons werk op display

Onze referenties