Ontwikkeling

Koninklijke Tichelaar

Béyonit is als technisch partner bijgeschakeld voor de volledige bouw van zowel de website als de nieuwe webshop in het Nederlands en Engels.

Over Koninklijke Tichelaar

Koninklijke Tichelaar (1572) is het oudste bedrijf in Nederland en wereldwijd  een begrip op het gebied van keramiek en glazuren. Door de eeuwen heen hebben ze een onschatbare bron aan kennis en kunde opgebouwd en de bewezen duurzame eigenschappen van het materiaal, de tijdloze schoonheid en de culturele meerwaarde van onze producten zijn actueler dan ooit.

Deze kwaliteiten hebben een grote aantrekkingskracht op hedendaagse architecten, kunstenaars en ontwerpers en samen met hen zoekt Koninklijke Tichelaar graag naar nieuwe toepassingsgebieden en mogelijkheden. 

 

Realisatie website

De expertise van het bedrijf in keramiek, tegels en glazuren is op een unieke wijze geïntegreerd in het design van de website, wat resulteert in een professionele en aantrekkelijke uitstraling. Dit design is vervolgens vertaald naar een responsive front-end, zodat de website op alle apparaten goed te bekijken is. Hierdoor kan de doelgroep gemakkelijk en snel navigeren door de verschillende pagina's. Het design sluit naadloos aan bij de wensen en behoeften van de klant en draagt bij aan een positieve gebruikerservaring. De website is hierdoor niet alleen een unieke uitstraling, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk.

Uw bedrijf ook een boost geven?

Neem contact op
Ons werk op display

Onze referenties