Webdevelopment

Trinity

Ready to your business?

Trinity

Hier wordt ons eigen CMS genaamd Trinity beschreven. Trinity is gebaseerd op Symfony, een webtoepassingsframework gebaseerd op PHP. Dit is eigenlijk een soort database van verschillende herbruikbare componenten die op de juiste manier bepaalde taken uitvoeren om sneller, eenvoudiger en professioneler websites en webapplicaties te ontwikkelen.

Een aantal grote voordelen van werken met een Symfony-Framework zijn:

 • Jouw team van programmeurs ervaren tijdsbesparing omdat heel veel van de reguliere onderdelen en modules verbruiker zijn en vaak out-of-the-box werken.
 • Het is goed te onderhouden en veel eenvoudiger om een nieuwe werknemer te laten deelnemen aan één van de lopende projecten binnen jouw team.
 • Alle verschillende onderdelen in het framework worden ondersteund met updates en security patches. Hierdoor kan je constant de hele structuur en veiligheid van jouw website verbeteren.


Béyonit heeft naar allerlei verschillende CMS-systemen gekeken in onze CMS-wijzer en hier de sterkte(s) en zwakte(s) in kaart gebracht. Dit waren o.a. Magento2, Drupal, Joomla, WordPress, LightSpeed, en nog veel meer. Vanuit dit perspectief hebben wij Trinity ontworpen om een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Op deze manier kan Béyonit haar klanten precies aanbieden wat ze nodig hebben. Snel, aantrekkelijk en comfortabel om mee te werken. En uiteraard geoptimaliseerd voor de zoekmachine’s.

Trinity = Maatwerk

Geen vaste templates waar je verplicht mee moet werken. Geen restricties. Béyonit ontwikkelt jouw website precies naar jouw eigen idee. Onze UX-designer maakt een ontwerp. Daarna begint de back-end developer aan de techniek en de front-end developer aan de buitenkant. Natuurlijk in een uitgebreide brainstormsessie met de opdrachtgever. Zodat we uiteindelijk samen met een lach naar het eindresultaat kunnen kijken.
 

Gericht op conversie

Vindbaarheid is belangrijk. De website moet aantrekkelijk en betrouwbaar op het oog staan. We zorgen voor zo weinig mogelijk frictie en proberen de juiste aandachtspunten te creëren. Als online marketingbureau kijken wij naar meer dan alleen een corporate website, we onderzoeken de verschillende kansen en mogelijkheden die de groei van jouw bedrijf nog verder brengen.
 

De voordelen van Trinity

 • Uw website zal precies zoals u het wilt op maat gemaakt worden.
 • Zeer gebruiksvriendelijk en handig om mee te werken: zowel voor beginners als ervaren gebruikers.
 • Responsive web design voor desktop, tablet en mobiel.
 • Volledig afgestemd op Search Engine Optimization voor zoekmachine’s zoals Google en Bing.
 • Meerdere talen kunnen aan de website toegevoegd worden.
 • Integratie met Google Analytics, Google Tag Manager, Data Studio en nog veel meer.

Trinity bij Béyonit

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die ons Trinity CMS te bieden heeft? Bel ons dan gerust of vul het onderstaande contactformulier in.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen

Wij kunnen nog veel meer voor u betekenen dan alleen het ontwikkelen van websites in Trinity. Zo kan je bij ons terecht voor diverse andere diensten op het gebied van webdevelopment. Zo kan je bij ons terecht voor webshops, magento, UX-design, mobile apps, webapplicaties en nog veel meer. 

Ook kan je bij ons terecht voor diverse andere diensten als Online Activation, Online development, AVG, Fotografie, Video, Events, Drukwerk, Hosting, Strategie, Artwork en Advertising.

Vragen?
Neem contact met onze specialisten op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al jouw vragen.
Vraag direct een offerte aan
of bel +31 (0)58 289 68 27
Contact met een specialist?
Vraag direct een offerte aan
of bel +31 (0)58 289 68 27

Waarom Béyonit?

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Korte en duidelijke lijnen
 • Afspraak is afspraak
 • Focus- en conversiegericht