Webdevelopment

SSL Certificaat

Ready to boost your business

SSL certificaat

Een SSL certificaat is een stand dat zorgt voor een beter beveiliging van gegevens tussen de servers van jouw website en een internet browser. Een SSL certificaat moet aangevraagd worden door de eigenaar van de website bij een certificaatautoriteit. Daarna kan de het SSL certificaat geïnstalleerd worden in het juiste pakket op de server.

 

Waarom heb ik een SSL nodig?

Een SSL is van groot belang voor de beveiliging en het vertrouwen van de bezoeker. Door een SSL certificaat zorg je dat belangrijke informatie niet onderschept word. Hierdoor vertrouwt de bezoeker je website en zit er meer potentie in het bereiken van een lange klantenrelatie.

Heeft een SSL invloed op je SEO?

In 2014 heeft Google aangekondigd dat websites met een SSL certificaat meer gewaardeerd worden dan websites zonder een SSL.  Dit betekent dat met een SSL certificaat jouw website een beter waardering krijgt waardoor je hoger in Google komt te staan. De voordelen van SSL komen echter enkel tot zijn recht wanneer de volledige website goed is ingesteld. Het is vrij normaal dat je na het overstappen op SSL eerst een kleine daling zie. Je kan de daling echter wel minimaliseren door de volgende stappen te ondernemen.

  • Meld je website met https aan bij Google Search Console

Er bestaat een vrij grote kans dat je al aangemeld staat bij Google Search Console. Vergeet niet om de https-variant ook toevoegen.

  • Stel https in bij Google Analytics

Verander ook in Google Analytics je URL aan naar https. Door dit aan te passen staat je Google Analytics account ook goed.

  • Update je sitemap

Vergeet ook niet om de urls aan te passen in je sitemap

  • Deel je sitemap opnieuw bij Google Search Console                                                                  

Deel de nieuwe sitemap met de https URL’s opnieuw met Google Search Console.

SSL certificaat bij Béyonit

Béyonit neemt je zorgen bij je uit handen. Wij regelen de SSL certificaat voor je en stellen je website vervolgens in zodat alles goed staat. Neem voor meer informatie contact met ons op of neem een kijkje op de diensten pagina.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen

Wij kunnen nog veel meer voor u betekenen dan alleen het verzorgen van een SSL certificaat. Zo kan je voor nog meer webdevelopment diensten bij ons terecht als Magento, Responsive websites, UX design etc.

 Zo kan u bij ons terecht voor diverse andere diensten als Online Activation, Online development, AVG, Fotografie, Video, Events, Drukwerk, Hosting, Strategie, Artwork en Advertising.

Vragen?
Neem contact met onze specialisten op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al jouw vragen.
Vraag direct een offerte aan
of bel +31 (0)58 289 68 27
Contact met een specialist?
Vraag direct een offerte aan
of bel +31 (0)58 289 68 27

Waarom Béyonit?

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Korte en duidelijke lijnen
  • Afspraak is afspraak
  • Focus- en conversiegericht