Tjongerschans

Ziekenhuis Tjongerschans heeft bij Béyonit de opdracht neergelegd om een volledig nieuw intranet (HRM) en vacature module op maat te bouwen.

HRM Intranet

Voor alle medewerkers van Tjongerschans is er een apart HRM intranet waar veel informatie is te vinden voor medewerkers zoals BIG registratie, opleidingen, salarisschalen, intern nieuws, vacatures en meer. Béyonit heeft een rebuild van deze omgeving gemaakt en deze voorzien van een nieuw design conform de huisstijl van Tjongerschans.

Vacature module

Voor ziekenhuis Tjongerschans is een volledig nieuwe vacature module gebouwd op basis van Symfony. Hierbij was het belangrijkste uitgangspunt dat alles geautomatiseerd gaat zoals het versturen van uitnodigingen, agenda tijdblok uitnodigingen, reminders, beheren van de sollicitanten en vacatures, het tot stand brengen van een API koppeling voor de externe website tjongerschans.nl en nog veel meer. De nieuwe module zorgt ervoor dat alle vacatures, sollicitanten, agenda’s en overige gerelateerde zaken op 1 centrale plek wordt beheerd.

Uw bedrijf ook een boost geven?

Neem contact op
Ons werk op display

Onze referenties