Webdevelopment

Responsive websites

Ready to boost your business?

Responsive websites

Een responsive website is een website dat zich aanpast aan het scherm waarmee de websitebezoeker de website bezoekt. Denk aan desktop, mobiel of een tablet. Inplaats van een hele nieuwe website te maken voor een mobiel. Past de website zichzelf aan aan de grootte van het scherm.

Wat zijn de voordelen?

Door een responsive website te maken hoef je maar één website te maken en te onderhouden. Wanneer responsive design goed word toegepast krijg je een website met optimale gebruikerservaring op verschillende apparaten.

Responsive websites bij Béyonit

Béyonit is gespecialiseerd in het ontwikkelen van responsive websites. Wil u meer weten over Online Development bij Béyonit? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op de Webdevelopment pagina's als Webshop, Magento Webshop en nog veel meer. 

Online webdevelopment specialisten

Béyonit heeft diverse webdevelopment specialisten voor u klaar staan. Wij staan altijd voor u klaar en houden korte lijnen. Bij ons is een afspraak een afspraak. Wij houden de focus altijd op conversie, of het nou gaat om een responsive website of online activation. Uw conversie zal verhoogd worden door Online Webdevelopment Bureau Béyonit. 

Vragen?
Neem contact met onze specialisten op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al jouw vragen.
Vraag direct een offerte aan
of bel +31 (0)58 289 68 27
Contact met een specialist?
Vraag direct een offerte aan
of bel +31 (0)58 289 68 27

Waarom Béyonit?

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Korte en duidelijke lijnen
  • Afspraak is afspraak
  • Focus- en conversiegericht