Search engine optimization

SEO Bureau 

Ready to boost your business?

SEO

Vrijwel elk bedrijf wil zo goed mogelijk vindbaar zijn op Google. SEO is hier een belangrijk onderdeel in. SEO staat voor Search Engine Optimalization oftewel zoekmachine optimalisatie. SEO is een verzameling van diverse technieken. Deze technieken zijn gefocust op de optimalisatie van uw vindbaarheid op diverse zoekmachines.  Technieken als SEO Copywriting, Linkbuilding en On Page SEO zorgen ervoor dat u goed vindbaar bent op zoekmachines.

SEO teksten

Google hecht veel waarde aan unieke content. Daarom zijn websites die content kopiëren bijna niet vindbaar op zoekmachines en websites die unieke waardevolle content schrijven makkelijk te vinden. Verder hecht google veel waarde aan de bezoeker van de website. Schrijf dus teksten die gericht zijn op de bezoeker door de teksten makkelijk leesbaar te maken. Google heeft echter wel vaak moeite om er achter te komen waar de tekst over gaat. Google is niet als een mens die makkelijk verbanden kan leggen. Voeg daarom keywords toe waarop u gevonden wilt worden en gebruik deze keywords regelmatig in de tekst.

 

Linkbuilding

Naast het maken van unieke en relevante content op je website is linkbuilding één van de belangrijkste ranking factoren. Door in je website te investeren op het gebied van linkbuilding genereer je autoriteit voor je website. Probeer echter wel om dit op een natuurlijke manier te doen. Vaak werken de black-hat technieken vaak jezelf tegen. Doormiddel van interne linkbuilding houd je de bezoeker langer op de website en zo verklein je de bounce-rate op je website wat goed is voor de SEO van je website.

 

On page SEO

On page SEO staat voor alle SEO factoren die je kan veranderen binnen je website. De factoren van on page SEO zijn het simpelst om zelf te beïnvloeden. Daarom worden de on page SEO factoren vaak als eerste gecontroleerd in de SEO checks. Voorbeelden van on page SEO zijn meta titels, meta descriptions, meta keywords, laadsnelheid van je website en hoe de website functioneert op de mobiel.

SEO Bureau Béyonit

SEO Bureau Béyonit regelt voor u alles op het gebied van Search Engine Optimisation. Van Copywriting tot aan Linkbuilding, wij regelen dit allemaal voor u. Wij zorgen ervoor dat u beter gevonden gaat worden op de zoekmachines wat er voor gaat zorgen dat uw conversie verhoogd word. Béyonit houdt zich echter niet alleen bezig met SEO. Béyonit is ook gespecialiseerd op het gebied van SEA, Webdevelopment, Social Media Advertising etc. Meer weten over wat Béyonit voor u kan betekenen op het gebied van Webdevelopment en Advertising? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak. 

Online marketing bureau Béyonit

Doet uw bedrijf er goed aan om meer gebruik te maken van online marketing? Dan kan u bij onze online marketing specialisten terecht. Online Marketing Bureau Béyonit heeft meerdere diverse online marketing specialisten voor u klaar. Neem contact met onze online marketing specialist op. 

Online marketing bij Béyonit

Beyonit regelt alles op het gebied van online marketing zo kan u bij ons terecht voor SEO, SEA, Socail Advertising etc. Béyonit heeft al meer dan 25 jaar ervaring met online marketing en is daarom ook de aangewezen kandidaat om uw online marketing te gaan verzorgen. Wij houden korte lijnen en we houden altijd de focus op conversie. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak met onze online marketing specialist. 

Vragen?
Neem contact met onze specialisten op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al jouw vragen.
Vraag direct een offerte aan
of bel +31 (0)58 289 68 27
Contact met een specialist?
Vraag direct een offerte aan
of bel +31 (0)58 289 68 27

Waarom Béyonit?

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Korte en duidelijke lijnen
  • Afspraak is afspraak
  • Focus- en conversiegericht
Ons werk op display

Onze referenties