Webontwikkeling

Auto Kallen

Béyonit heeft de nieuwe website voor Auto Kallen gerealiseerd en fungeert als pilotdealer voor het Volvo-dealerframework.

Volvo dealerframework

Auto Kallen is een echt familiebedrijf. Opgericht in 1966 door de heer Jan Kallen als Volvo dealer te Geleen. Het team van medewerkers bestaat uit een groot aantal vaste krachten met zelfs meer dan 20 dienstjaren aangevuld met jonge enthousiaste medewerkers voor wie nieuwe systemen en technieken vanzelfsprekend zijn.

Auto Kallen fungeert als pilotdealer om ons reeds ontwikkelde dealerframework ook voor meerdere Volvo-dealers beschikbaar te kunnen stellen. Hierbij worden alle updates van modellen, kwartaalacties, private lease-tarieven door ons up-to-date gehouden.

Realisatie website

De nieuwe website is volledig naar de wensen van de klant en conform de huisstijl van Volvo Nederland gebouwd. Alle Brand Guidelines van de importeur zijn gerespecteerd en toch bestaat er ruimte voor eigen acties en personalisatie. Met een realtime occasion- /voorraadkoppeling is de voorraad op de website altijd up-to-date zodat ze bij Auto Kallen meer tijd hebben voor hun klanten in de showroom.

Uw bedrijf ook een boost geven?

Neem contact op
Ons werk op display

Onze referenties