Béyonit: Doelgroep bepalen

Online Activatio

Doelgroep bepalen

Ready to boost your business?

Doelgroep bepalen

De juiste doelgroep bepalen is nu belangrijker dan ooit. Vrijwel niemand kan het veroorloven om iedereen te targeten. Kleine bedrijven concurreren echter wel met grotere bedrijven door op een kleine specifieke groep te richten. Het targeten van een specifieke markt betekent niet dat je mensen uitsluit die niet aan je criteria voldoen. Het is eerder dat wanneer je een doelgroep in een kleinere markt bepaald, dat de kans dan groter is dat je meer gaat verkopen. Dit is een veel goedkopere en effectievere manier om potentionele klanten te vinden.

Kijk naar je huidige doelgroep

Wie zijn je huidige klanten en waarom kopen ze bij jou? Kijk naar gemeenschappelijke karakteristieke eigenschappen en interesses. Welke klanten zorgen voor meer geld? Er is een grote kans dat de zelfde type mensen ook baat hebben bij jouw product of dienst.
 

Zoek uit wat je nieuwe doelgroep is

Het is verstandig om een klanten profiel op te stellen met demografische en psychologische gegevens. Onder demografische gegevens vallen leeftijd, geslacht, locatie, etnische achtergrond, inkomen en meer. Onze psychologische gegevens vallen: interesses, hobby's, waarden, gedrag, levensstijl en meer.  Demografische gegevens zal je helpen met het identificeren van het type persoon dat potentieel je producten/diensten gaat aanschaffen. Psychologische informatie gaat een stap verdere en achterhaald precies waarom die potentiële klant het kan kopen.

Het is echter niet genoeg om te weten wie je doelgroep precies is. Achterhaal op welke website en social media je doelgroep het meest zit. Zitten ze vast aan hun email? Zijn ze verslaafd aan apps? Deze informatie voeg je samen voor je klanten profiel, gecombineerd met weten waar je doelgroep zich bevind zal je helpen je product naar de juiste mensen te krijgen.

Doelgroep bepalen bij Béyonit 

Béyonit heeft een team die gespecialiseerd is in het vinden van de juiste doelgroep voor uw merk. Wilt u meer weten over Béyonit? Dan kan u verder kijken bij al onze diensten om te kijken wat wij te bieden hebben. Of vraag nu een offerte aan.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen

Wij kunnen nog veel meer voor u betekenen dan alleen het bepalen van een doelgroep. Zo kan je voor nog meer Online Activation diensten bij ons terecht. Denk hierbij aan SEA, SEO, Online display etc. Zo kan u terecht voor diverse andere diensten als Online Activation, Online development, AVG, Fotografie, Video, Events, Drukwerk, Hosting, Strategie, Artwork en Advertising.

Vragen?
Neem contact met onze specialisten op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al jouw vragen.
Vraag direct een offerte aan
of bel +31 (0)58 289 68 27
Contact met een specialist?
Vraag direct een offerte aan
of bel +31 (0)58 289 68 27

Waarom Béyonit?

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Korte en duidelijke lijnen
  • Afspraak is afspraak
  • Focus- en conversiegericht