Online Activation

Online Activation bij Béyonit

Ready to boost your business?

Online Activation

Je bedrijf zichtbaar in de markt laten zetten? Dit kan bij de Online Activation diensten van Béyonit. Hier hebben wij tools, tricks en expertise voor. Voor ons is het belangrijkste dat je doormiddel van Online Activation bij Béyonit meer leads, bestellingen, downloads of omzet krijgt. Wij overtuigen mensen van de meerwaarde van je bedrijf. Geef je organisatie een boost doormiddel van online activatie bij Béyonit. Neem contact op of lees meer.

Online adverteren

Online adverteren kan op verschillende manieren. Zo kan je op social media en zoekmachines adverteren. Adverteren is een ideale tool om je naambekendheid te vergroten en om meer leads te genereren. Wij hebben specialisten klaar zitten op het gebied van online adverteren. Neem contact op meet een van onze specialisten

 

Google Ads

Om meer verkeer te genereren in een korte tijd op Google kan je gebruik gaan maken van SEA. Het doel bij dit marketing kanaal is om kwalitatief goed websiteverkeer uit jouw media-inzet te halen, tegen voordelige kosten. Hiermee bereik je de doelgroep sneller en breng je zo je product voor je doelgroep zijn ogen. SEA werkt in goede combinatie met SEO. Echter kost SEO geen geld in tegenstelling tot SEA maar met SEO kom je onder de advertenties te staan. 

 

Facebook Ads

Facebook is in Nederland het grootste social media kanaal met enorm veel gebruikers kan dit ook een belangrijk marketingmiddel in veel bedrijven hun marketingstrategie zijn. Doormiddel van creatieve content en specifieke targeting kan je meer vind-ik-leuks, leads en loyaliteit krijgen. Bereik je echter niet genoeg mensen? Dan kunnen wij je berichten en je bedrijf boosten op Facebook. Wil je graag dat mensen na het zien van je product het nog een keer zien langs komen? Dan raden wij een remarketing campagne aan. Meer informatie over Facebook Ads? Klik dan hier.

Remarketing

Remarketing is een online marketing techniek waarmee je websitebezoekers opnieuw kan benaderen. Wanneer iemand je website bezoekt zorgen wij ervoor dat een cookie geplaats word. Dit is een stukje code waarmee er geregistreerd word wanneer iemand een productpagina of landingspagina bezoekt. Dit word ook wel de remarketingtag genoemd. Je bezoekers worden voor een bepaald tijdsbestek in een remarketing lijst gezet. Zo weet het systeem aan wie de advertenties vertoond moeten worden. Meer weten over remarketing? Klik dan hier of neem contact op. 

Online activation bij Béyonit

Wij kunnen nog veel meer voor u betekenen dan alleen het toepassen van een Online Activation. Zo kan u terecht voor diverse andere diensten als Online development, AVG, Fotografie, Video, Events, Drukwerk, Hosting, Strategie, Artwork en Advertising.

Vragen?
Neem contact met onze specialisten op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al jouw vragen.
Vraag direct een offerte aan
of bel +31 (0)58 289 68 27
Contact met een specialist?
Vraag direct een offerte aan
of bel +31 (0)58 289 68 27

Waarom Béyonit?

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Korte en duidelijke lijnen
  • Afspraak is afspraak
  • Focus- en conversiegericht