Online activation

Social Media

Ready to boost your business?

Social Media

Social Media is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Béyonit zet Social Media in als online marketing strategie en is hierin gespecialiseerd. Social media is een enorm veelzijdig kanaal dat diverse unieke kansen bied in verschillende fases van de customer journey. De grootste social media kanalen om aan de slag te gaan zijn Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube en Twitter. Het is echter wel van belang om te kijken of je doelgroep wel actief is op dit Social Media.

Social media strategie

Met een social media strategie kan je zo ambitieus uit de voeten als je wilt. Dit kan omdat je iedereen op de wereld kan bereiken. Beyonit heeft daarom een social media strategie die we gaan voor je uitvoeren. Doormiddel van deze 6 stappen heb je de ideale social media strategie:

  1. Stel een doelstelling

Uiteraard moet je eerst een doel voor ogen hebben. Wat wil je bereiken? Doelstellingen die vaak gebruikt worden zijn bijvoorbeeld: merkbekendheid, merkbetrokkenheid, laadgeneratie en klantloyaliteit.

  1. Interne analyse

het tweede gedeelte ga je wat je expertise is. Op welke manier kan je relevant zijn? Waar ben je goed in? Waarin ben je beter dan je concurrent?

  1. Doelgroep

Hierin beschrijf je wie je wilt gaan bereiken. Wie is je doelgroep? Op wat voor platform bevindt je doelgroep zich?

  1. Wat is je verhaal?

Het verhaal van je merk moet in elke post en stukje content op je social media te vinden zijn. De beste content ligt op het snijvlak van wat jij kunt vertellen en wat je publiek wilt horen.

  1. Kanalen en content

Bij deze stap begin je pas met het bepalen van de kanalen die je gaat gebruiken en wat voor content je hiervoor gaat gebruiken. Ook deze keuzes moet je vooral aansluiten op je doelgroep.

  1. Meten en bijsturen

Je bepaalt voordat je je strategie uitvoert hoe je je vorderingen gaat meten en bijsturen om je resultaten te optimaliseren. Ook als je strategie eenmal in de praktijk is moet je je content blijven optimaliseren voor het beste resultaat.

Social media bij Béyonit 

Beyonit onderhoud de Social Media voor je bedrijf en stelt een social media strategie op zodat u een succesvolle sociale media campagne afrond. Wij hebben specialisten op het gebied van LinkedIn, Facebook, Instagram en diverse andere social media kanalen.

Social media specialisten 

Voor meer informatie kan u terecht bij onze social media specialisten. Neem contact met ons op voor meer informatie of kijk eens wat wij nog meer te bieden hebben op het gebied van Online Activation. Denk hierbij aan SEA, SEO, Remarketing etc. Neem contact met ons op.

Vragen?
Neem contact met onze specialisten op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al jouw vragen.
Vraag direct een offerte aan
of bel +31 (0)58 289 68 27
Contact met een specialist?
Vraag direct een offerte aan
of bel +31 (0)58 289 68 27

Waarom Béyonit?

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Korte en duidelijke lijnen
  • Afspraak is afspraak
  • Focus- en conversiegericht