Béyonit: Facebook Ads

Online adverteren

Facebook advertising

Ready to boost your business? 

Adverteren op social media: Facebook

Facebook, wie kent het niet? Het is wereldwijd het grootste social media platform. Daarom liggen hier ook veel kansen voor jouw product of bedrijf om te benutten. Nieuwe klanten bereik je door gericht te adverteren in combinatie met de meest unieke advertenties. Van afbeeldingen tot video’s. En via Facebook heb je de mogelijkheid om (bijna) elke doelgroep te benaderen!

Hoe werkt Facebook Advertising?

Facebook is ook in Nederland het meest populaire social media kanaal, met ongeveer 10,1 miljoen actieve gebruikers is het ook een belangrijke marketingmiddel in veel bedrijven hun digitale marketingstrategie.

Omdat Béyonit gebruik maakt van het advertentieplatform Facebook Ads kunnen we advertenties in het persoonlijke nieuwsoverzicht van een gebruiker van Facebook laten zien. Met onze verschillende advertenties stimuleren wij bezoekers om naar jouw website, bedrijfsprofiel of app te gaan.

Tegenwoordig maken wij op Facebook aangaande bijvoorbeeld de automotive-industrie of vastgoed veel gebruik van Lead Ads. Met deze lead ads maken wij een bijpassend laadformulier aan waar bezoekers bijvoorbeeld hun e-mailadres of telefoonnummer in kunnen vullen voor een conversie. Een heel effectieve methode om dus nieuwe klanten te werven!

Door de focus te leggen op creatieve content en specifieke targeting, kun je meer pagina vind-ik-leuks krijgen, leads of aankopen realiseren en loyaliteit opbouwen met je doelgroep. Is het organische bereik van jouw Facebook berichten relatief laag? Dan kan Béyonit jou helpen om ze extra te promoten. Wil je na een lancering van een product ervoor zorgen dat jouw klanten dit nogmaals voorbij zien komen? Kies dan voor een remarketingcampagne. Of heractiveer mensen die zich ooit eens hebben ingeschreven voor je nieuwsbrief. Van hen weet je dat ze al eens ooit een klant zijn geweest! De mogelijkheden via Facebook zijn enorm.

 

De voordelen van Facebook Ads

  • Je kunt heel gericht adverteren op demografische gegevens, interesse, woonplaatsen en nog veel meer
  • Je kunt met een laag advertentiebudget een pilot voor een Facebookcampagne uitvoeren
  • Je haalt meer bezoekers, leads en conversies binnen
  • Zeker geschikt voor remarketing
  • Goede ondersteuning van het online activatieteam bij Béyonit

Adverteren op Facebook bij Béyonit

Wij laten je graag zien wat adverteren op Facebook voor jou kan doen. Bel ons of kom langs op de Simon Vestdijkwei 14 in Leeuwarden. De koffie staat klaar. 

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen

Wij kunnen nog veel meer voor u betekenen dan alleen het ontwepen van posters. Zo kan u terecht voor diverse andere diensten als Online Activation, Online development, AVG, Fotografie, Video, Events, Drukwerk, Hosting, Strategie, Artwork en Advertising.

Vragen?
Neem contact met onze specialisten op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al jouw vragen.
Vraag direct een offerte aan
of bel +31 (0)58 289 68 27
Contact met een specialist?
Vraag direct een offerte aan
of bel +31 (0)58 289 68 27

Waarom Béyonit?

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Korte en duidelijke lijnen
  • Afspraak is afspraak
  • Focus- en conversiegericht