header

Blog

Het laatste nieuws

Server side tagging in 2024

De digitale marketingwereld staat aan de vooravond van een transformatie die de manier waarop we data verzamelen en gebruiken, zal veranderen. Met de afname van third-party cookies en de verschuiving naar Server Side Tagging, zijn bedrijven genoodzaakt hun benadering van online marketing en data-analyse te heroverwegen. Je staat voor uitdagingen zoals verlies van klantgegevens, verminderde targetingmogelijkheden, en potentiële privacykwesties die de reputatie van je merk kunnen schaden.

Uitleg server-side-tagging

Bekijk hieronder de uitlegvideo waarin Frank kort uitlegd wat server-side-tagging precies inhoud, hoe het werkt en wat er moet gebeuren.
 


Wat gebeurt er als je geen actie onderneemt?

Het negeren van deze cruciale verschuiving naar Server Side Tagging zal leiden tot dataverlies en afname van campagneresulaten. Traditionele Client Side Tagging methoden kampen met problemen zoals data-verlies door cookiebeperkingen, blokkades door ad blockers, en negatieve effecten op de laadtijden van websites. Deze factoren resulteren in onnauwkeurige dataverzameling, verhoogde privacyzorgen, en uiteindelijk een verlies in advertentie ROI en klantbetrokkenheid.

Werkwijze Béyonit

Bij Béyonit begrijpen we de nuances van deze verandering en zijn we toegewijd aan het ondersteunen van jouw bedrijf door deze transitie. Onze expertise in Server Side Tagging stelt ons in staat om:

  • Toekomstbestendige dataverzameling: Door het implementeren van Server Side Tagging verzekeren we je van volledige en nauwkeurige dataverzameling, wat essentieel is voor effectieve targeting en analytics.
     
  • Verbeterde privacy en compliance: Wij zorgen voor naleving van privacywetten zoals de AVG, waardoor je bedrijf beschermd is tegen mogelijke juridische complicaties.
     
  • Weerstand tegen ad blockers: Onze methoden minimaliseren de impact van ad blockers, waardoor je advertentiebereik en efficiëntie toenemen.
     
  • Verhoogde websitesnelheid: Door de belasting van dataverwerking van de browser naar de server te verplaatsen, verbeteren we de gebruikerservaring op je website.

Contact

Wil je meer weten of server-side-tagging door ons in laten richten? Neem dan eenvoudig vrijblijvend contact met ons op