857099180 857099180

Online engagement

The Voice of Holland

Upload je V-teken foto, ontvang de meeste stemmen en ga naar de liveshows!

The Voice of Holland

The voice of Holland (afgekort tot TVOH) is de meest succesvolle Nederlandse talentenjacht die sinds 17 september 2010 door de Nederlandse televisiezender RTL 4 wordt uitgezonden. Het programma is bedacht door John de Mol en Roel van Velzen. 

Deelnemers doen een blinde audititie en worden geselecteerd door de coaches. Gedurende de auditie zit de coach op een stoel die kan draaien: wanneer ze overtuigd zijn van de stem van de deelnemer draaien de coaches hun stoel om. Op deze manier word je 'geselecteerd'.
 

Facebookactivatie GSM.nl

Uit het Facebooktraject met Telecombinatie ontstond de vraag om voor één van haar grootste e-tailers destijds (GSM.nl) een Facebookactivatie op te zetten. Back in the days (2011) was GSM.nl op dat moment één van de bekendste Nederlande webwinkel in de telecombranche.

Het concept
De bezoeker upload zijn/haar V-tekenfoto op de Facebookpagina van GSM.nl middels onze 'Facebook Canvas-app'. De bezoeker met de meeste stemmen (de top 5) ontving 2 VIP-tickets voor de liveshows en ontving een Samsung Galaxy SII.

Online stemmen

In 2018 kwam er nog een klus voor ons voorbij in het kader van 'The Voice'. Dit keer niet voor de The Voice of Holland maar voor een buitenlandse editie van The Voice. Ons developmentteam is bijgeschakeld om een online stemsysteem mede te ontwikkelen om kijkers thuis mee te laten stemmen tijdens de uitzending.

Uw bedrijf ook een boost geven?

Neem contact op
Ons werk op display

Onze referenties