Design, build

Wout Bouman

Voor Wout Bouman heeft Béyonit een nieuwe website ontwikkeld. De website is volledig responsive en sluit naadloos aan op de wensen en behoeften van de klant.

Wout%20bouman Wout%20bouman

Over Wout Bouman

Autobedrijf Wout Bouman is een onvervalste "high-tech" dorpsgarage waar de Brabantse gastvrijheid en de gemoedelijkheid van het platteland nog heel gewoon zijn.

Door te investeren in kennis en equipment streven zij ernaar om specialist te zijn en blijven in de hedendaagse moderne autotechniek.

Hun technici werken aan veel verschillende automerken en beschikken over uitgebreide documentatie, gereedschap en diagnose-apparatuur voor onder andere Audi, BMW, Citroën, Dacia, Fiat, Ford, Landrover, Mercedes-Benz, Mini, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Volkswagen en Volvo.

Wout%20bouman Wout%20bouman

Realisatie website

Béyonit heeft voor Wout Bouman een nieuwe website ontwikkeld met als belangrijkste doel conversie verhogen. Bij het maken van het ontwerp is er speciaal aandacht besteed aan het verbeteren van de occasions pagina, blog pagina en webshop. Hierdoor kunnen bezoekers makkelijker en sneller de informatie vinden die ze zoeken en uiteindelijk tot een aankoop overgaan. Dankzij het nieuwe design is de website niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijker geworden.

Uw bedrijf ook een boost geven?

Neem contact op
Ons werk op display

Onze referenties