Build, campagnes

Suzuki Kreijne

Béyonit biedt Autobedrijf Kreijne volledige online ontzorging aan. Dit omvat diverse digitale diensten die worden aangeboden door Béyonit, zoals het ontwikkelen en onderhouden van de website, online marketing en social media management. 

kreijne%20ipad%203%20compressed kreijne%20ipad%203%20compressed
Kreijne%20Iphone%20compressed Kreijne%20Iphone%20compressed

Online activatie

Béyonit ontzorgd Autobedrijf Kreijne volledig op online gebied, waaronder het bouwen van de websites voor officiële dealers van Suzuki, Mazda en Mitsubishi. Daarnaast heeft Béyonit ook de online campagnes voor deze merken ingericht om de online aanwezigheid van Autobedrijf Kreijne te vergroten. Met deze aanpak kan Autobedrijf Kreijne zich concentreren op het leveren van hoogwaardige diensten aan hun klanten, terwijl Béyonit de online marketingactiviteiten en technische ondersteuning verzorgt.

Double%20iphone%20kreijne Double%20iphone%20kreijne

Conversie optimalisatie

Béyonit ontzorgd Autobedrijf Kreijne op alle online gebieden, van websitebouw tot actie-updates en het ontwerpen en uitvoeren van online campagnes om conversies te verhogen. Het doel is om meer bezoekers naar de websites te trekken en hen vervolgens naar de (online) showroom te leiden. Autobedrijf Kreijne is een officiële dealer van Suzuki (suzuki.kreijne.nl), Mazda (mazda.kreijne.nl) en Mitsubishi (mitsubishi.kreijne.nl), waarvoor Béyonit de websites heeft ontworpen en de campagnes heeft opgezet.

Google Ads

Béyonit heeft als partner van Autobedrijf Kreijne de verantwoordelijkheid op zich genomen voor het opzetten en beheren van effectieve Google Ads-campagnes. Het doel is om gericht verkeer naar de website te leiden en de conversie te verhogen. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en strategieën worden advertenties continu geoptimaliseerd en aangepast aan veranderende marktomstandigheden. Zo zorgt Béyonit ervoor dat Autobedrijf Kreijne altijd zichtbaar is voor potentiële klanten en een sterk online aanwezigheid behoudt.

Béyonit was betrokken bij de ontwikkeling en de bouw van de websites en het designen & analyseren van online campagnes
Ons werk op display

Onze referenties