header

Blog

Het laatste nieuws

Het einde van technische kopzorgen: Béyonit maakt webshop-beheer simpel

Béyonit: de oplossing voor je webshop

Als ondernemer wil je je volledig kunnen richten op het laten groeien van je bedrijf. Het opzetten en onderhouden van een webshop is een belangrijk onderdeel van dat groeiproces, maar het kan ook een uitdaging zijn. Magento, een veelgebruikt e-commerce platform, staat bekend om zijn complexiteit en kan veel problemen opleveren voor ondernemers.

Het platform is ontworpen met de focus op flexibiliteit en aanpasbaarheid, maar vereist daardoor veel technische kennis en ervaring. Voor kleine ondernemers kan dit een obstakel vormen omdat ze niet de middelen hebben om een groot team van experts in te huren. Het resultaat is dat het opzetten en onderhouden van de webshop veel tijd en moeite kost.

 

 

Onderhoud en veiligheid: tijdrovende uitdagingen

Een ander probleem met Magento is dat het veel middelen en tijd vereist om het platform te onderhouden. Het heeft veel functies die voortdurend moeten worden bijgewerkt en onderhouden om te zorgen dat de webshop soepel blijft draaien. Dit is vooral voor kleine bedrijven een uitdaging, omdat ze niet de middelen hebben om een groot team te hebben voor het onderhoud van hun webshop.

Daarnaast is de veiligheid van Magento een punt van zorg voor ondernemers. Het platform wordt regelmatig gehackt omdat het open-source is en hackers daardoor toegang hebben tot de broncode. Dit kan leiden tot gegevensdiefstal en andere beveiligingsproblemen, wat een grote zorg kan zijn voor ondernemers.

 

Béyonit: de oplossing voor ondernemers

Als ondernemer wil je je kunnen concentreren op de groei van je bedrijf, niet op technische problemen. Daarom heeft Béyonit een alternatief voor Magento ontwikkeld dat de problemen van Magento oplost. Het CMS is ontwikkeld met de focus op gebruiksvriendelijkheid en veiligheid.

Het CMS biedt verschillende voordelen ten opzichte van Magento. Het is gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden, waardoor ondernemers tijd en middelen kunnen besparen. Daarnaast is het geoptimaliseerd voor zoekmachines en biedt het ingebouwde marketingtools. Dit maakt het een perfect alternatief voor ondernemers die op zoek zijn naar een e-commerce platform dat gemakkelijk te gebruiken is en betere prestaties biedt dan Magento.


Overstappen naar Béyonit: de slimme keuze

Als ondernemer wil je een e-commerce platform dat aan jouw behoeften voldoet. Magento kan veel problemen opleveren, vooral voor kleine bedrijven die niet de middelen hebben om een groot team van experts in te huren. Door over te stappen naar Béyonit, kunnen ondernemers zich concentreren op het laten groeien van hun bedrijf, zonder zich zorgen te maken over technische problemen. Kies voor de slimme keuze, kies voor Béyonit.