Wij zoeken een allround senior developer voor 32 – 40 uur. 

Als webdeveloper ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van bestaande en nieuw op te zetten websites, webshops en webapplicaties voor de klanten van Béyonit. Je draagt zorg voor het goed functioneren van deze software en systemen en denkt mee met het ontwikkelteam over nieuwe internetconcepten. Je krijgt hierbij volop ruimte om hier je expertise in te laten gelden.

Wat vragen wij?
Goede kennis van PHP5/7, MysQL, HTML, Jquery, CSS en Javascript;
Het aan de hand van specificaties ontwikkelen van programmatuur en het inrichten van test- en productie-omgevingen;
Bewaken van consistentie tussen de functionele specificaties en het gerealiseerde online systeem;
Het met zorg beheren van broncode en documentatie conform de richtlijnen en kaders voor versiebeheer;
Je bent pro-actief en denkt mee met de organisatie;
Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werken;
Je bent leergierig en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel;
Ondersteuning bieden op technische support is een pré;
Ervaring met server beheer / DNS beheer is een pré.

Wat bieden we jou?
Een leuke werkplek in een snelgroeiend bedrijf met een jong team en een informele werksfeer waar volop kansen liggen om jezelf te ontwikkelen. We bieden je een unieke kijk in de keuken, waarbij we de laten zien hoe wij voor internationale als zowel nationale organisaties vernieuwde internetconcepten bedenken, ontwerpen en ontwikkelen.

Je scoort bonuspunten wanneer:
Je ervaring hebt met Typo3;
Je ervaring hebt met Magento2;
Je ervaring hebt met WordPress;
Je ervaring hebt met versiebeheer (wij werken met GIT-versie beheer).

Bedrijfsprofiel
Béyonit is een full-service interactief communicatiebureau: kostenbewust, resultaatgericht en met topprestaties in onderscheidende en steeds weer vernieuwende creativiteit. We ontwikkelen en implementeren doeltreffende responsive websites, webshops, applicaties en andere relevante communicatietoepassingen. Geen losse ideetjes, maar eenduidige en samenhangende online platformen. Bedoeld om de doelgroep te bereiken, te raken en vooral te activeren. De focus van Béyonit ligt op het creëren van interacties tussen klanten en hun doelgroep. Op het bouwen van waardevolle relaties tussen mens en merk. Dat doen we met de inzet van strategische online campagnes en acties, inclusief het vervolgtraject. Op die manier stimuleren we het koopproces en maken we van klanten (of fans) ambassadeurs van het bedrijf of merk.

No Comments Yet.