Wij zoeken een frontend (web)developer voor 32 – 40 uur.

Als frontend (web)developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van bestaande en nieuw op te zetten websites, webshops en webapplicaties voor de klanten van Béyonit. Je draagt zorg voor het goed functioneren van deze software en systemen en denkt mee met het ontwikkelteam over nieuwe internetconcepten. Je krijgt hierbij volop ruimte om hier je expertise in te laten gelden.

Wat vragen wij?

Het aan de hand van specificaties ontwikkelen van programmatuur en het inrichten van test- en productie-omgevingen. Het vertalen van grafische ontwerpen naar een doordachte combinatie van HTML 5, CSS 3, JavaScript en Jquery. Goede kennis van en inhoudelijke ervaring met HTML, CSS, Jquery, LESS en SASS, GIT, SSH en Photoshop. Bewaken van consistentie tussen de functionele specificaties en het gerealiseerde online systeem. Opstellen en onderhouden van (functionele) documentatie. Ondersteunen bij het opstellen en uitvoeren van testplannen. Het met zorg beheren van broncode en documentatie conform de richtlijnen en kaders voor versiebeheer. Je bent pro-actief en denkt mee met de organisatie. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werken. Je bent leergierig en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat bieden we jou?
Een leuke werkplek in een snelgroeiend bedrijf met een jong team en een informele werksfeer waar volop kansen liggen om jezelf te ontwikkelen. We werken zowel voor internationale labels als zowel nationale organisaties. We bedenken, ontwerpen en ontwikkelen vernieuwde internetconcepten die het verschil maken. De focus ligt op het converteren van de producties voor MKB+ en top zakelijke markt.

Je scoort bonuspunten wanneer:

• Je ervaring hebt met Typo3;
• Je ervaring hebt met Magento 1 & 2;
• Je ervaring hebt met WordPress;
• Je ervaring hebt met hosting en serverbeheer;
• Je affiniteit hebt met SEO.

Bedrijfsprofiel

Béyonit is een full-service interactief communicatiebureau: kostenbewust, resultaatgericht en met topprestaties in onderscheidende en steeds weer vernieuwende creativiteit. We ontwikkelen en implementeren doeltreffende responsive websites, webshops, applicaties en andere relevante communicatietoepassingen. Geen losse ideetjes, maar eenduidige en samenhangende online platformen. Bedoeld om de doelgroep te bereiken, te raken en vooral te activeren. De focus van Béyonit ligt op het creëren van interacties tussen klanten en hun doelgroep. Op het bouwen van waardevolle relaties tussen mens en merk. Dat doen we met de inzet van strategische online campagnes en acties, inclusief het vervolgtraject. Op die manier stimuleren we het koopproces en maken we van klanten (of fans) ambassadeurs van het bedrijf of merk.

Enthousiast?

Herken jij jezelf in dit profiel en zie je jezelf als onze nieuwe collega? Stuur dan je sollicitatiebrief inclusief CV en eventueel een link naar je GitHub pagina, ter attentie van Frank Zijlstra.

No Comments Yet.