Béyonit: Logitech

Merkactivatie

Logitech

Cashbacks, funback, loyalty-programma's efficiënt kunnen managen.

Loyalty Framework

Het Béyonit Loyalty Framework biedt fabrikanten, importeurs, distributeurs en mediabureau's de mogelijkheid op efficiënte wijze loyaliteitsprogramma's op te zetten. Denk hierbij aan beloningssystemen, spaarprogramma's en e-learnings.

Hiernaast hebben we een module ontwikkeld om cashbacks, funbacks en winacties te organiseren en te managen. Het gehele proces van deelname, registratie, validatie, uitbetaling en rapportage is op elk moment van de campagne real-time inzichtelijk.

Cadeau 500

Vroeger was alles anders. Ook Béyonit heette toen nog anders en had een andere samenstelling (Convere | ConvereOnline). Aan de drive om merken te bouwen, te activeren en het creëren van engagement en sales is weinig veranderd.

Hieronder een kijkje terug in de tijd:

Het uitgewerkte concept was Logitech Cadeau 500. Bij aankoop van een Logitech-product kreeg men een lot waarmee men kans maakte op een prachtig prijzenpakket met als hoofdprijs een Mini Cooper (John Works edition).
 

The story continues

De verschillende campagnes, acties, cashbacks en specials die we in het verleden hebben ontwikkeld waren technisch gezien steeds nieuwe omgevingen met een ander design. Uit alle best practices en ervaringen hebben we met ons developmentteam een platform gerealiseerd wat steeds opnieuw kan worden ingezet. Het grote onderscheidend vermogen van het platform schuilt in de connectiviteit met fullfilmentpartners, PSP's, boekhoudsystemen en ERP-systemen. Logitech maar ook andere tech-giganten en retailers maken dankbaar gebruik van deze techniek.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Béyonit was betrokken bij de ontwikkeling van het concept, uitwerking van de campagne en het analyseren van de resultaten.
Bekijk de site
Ons werk op display

Onze referenties