header

Blog

Het laatste nieuws

Bevindingen Upgrade CMS

Verdubbeling van de snelheid

Artikelen in categorie

Onlangs hebben we een aankondinging gedaan over het upgraden van het CMS-systeem wat we hebben ontwikkeld. In deze blogpost delen we onze bevindingen.

Momenteel hebben we onze eigen website www.beyonit.nl op een ontwikkelomgeving gezet, de upgrade doorgevoerd met de laatste versie en een aantal tests gedraaid ten aanzien van snelheid en core vital core.

 

Resultaat van de scan op de huidige site:


Resultaat na de upgrade:

Conclusie:
De laadtijd is in deze case dubbel zo snel geworden en ook de Performance Grade (kwaliteitsscore die onder andere van invloed is op de ranking en indexering in Google) is aanzienlijk verbeterd. De huidige site draait op de laastste versie van het CMS-systeem. Per webproductie is de snelheid afhankelijk van de ingeladen resources, content en geimplementeerde koppelingen en is per case verschillend

Waarom ook alweer deze upgrade?
Voor de versie van PHP (de programmeertaal waarin we ontwikkelen), de versie van Symfony (het PHP-framework wat we gebruiken) en de versie van Bootstrap (het HTML-framework wat we gebruiken) zijn grote upgrades doorgevoerd. Al deze upgrades hebben als doel met minder code een snellere, betere en veiligere gereedschapskist te bieden om websites, webshops en applicatie mee te ontwikkelen.

Benieuwd naar meer technische details hierover? In deze blogpost vertellen we je er alles over.

 

Artikelen in categorie